Rain
Banko master
Arkadaşlar sizlere değişik bir konudan bahsetmek istiyorum. ChatGPT adında şuan için ücretsiz kullanabileceğiniz bir yapay zeka mevcut. Bu siteye kayıt olarak yapay zekaya istediğiniz çoğu şeyi sorabilirsiniz.
Aklınıza ne gelirse sorabilirsiniz, çoğu şeyi cevaplıyor ve çok başarılı buldum..
Bu yapay zekaya Kodlarda yazdırabilirsiniz.
Üye olduktan sonra alttaki kısıma soracağınız soruyu yazın.

Mesela ne soralım.. " En iyi Slot oyunları "

Bize en iyi slot oyunları hakkında bir yazı yazdı hemen..
Bu Yapay zekayı makale v.s yazmak içinde kullanabilirsiniz.
Örneğin ben foruma bir konu açmak istiyorum ve bu konu şu olsun : " En çok sayı atan NBA oyuncuları " gelin bunu soralım.
Bize verdiği cevap :

Bunu mesela direk konu açabilirim özgün olarak
Misal başka ne soralım :
Bizim Forumumuz XenForo yazılımını kullanmaktadır.
Bu XenForo yazılımı için Forumdaki yazıları kopyalamayı engelleyici bir kod yazmasını istedim.

Çok başarılı bir sistem arkadaşlar. Yapay Zeka'ya ne isterseniz sorabilirsiniz. Ucu açık bir sistem..
Çok farklı ve çok başarılı bulduğum için sizlerle paylaşmak istedim. Kesinlikle Deneyin..
Yapay Zeka'yı kullanmak için :
İlerde kesinlikle ücretli olur..
Aklınıza ne gelirse sorabilirsiniz, çoğu şeyi cevaplıyor ve çok başarılı buldum..
Bu yapay zekaya Kodlarda yazdırabilirsiniz.
Üye olduktan sonra alttaki kısıma soracağınız soruyu yazın.

Mesela ne soralım.. " En iyi Slot oyunları "

Bize en iyi slot oyunları hakkında bir yazı yazdı hemen..
Bu Yapay zekayı makale v.s yazmak içinde kullanabilirsiniz.
Örneğin ben foruma bir konu açmak istiyorum ve bu konu şu olsun : " En çok sayı atan NBA oyuncuları " gelin bunu soralım.
Bize verdiği cevap :

Bunu mesela direk konu açabilirim özgün olarak
Misal başka ne soralım :
Bizim Forumumuz XenForo yazılımını kullanmaktadır.
Bu XenForo yazılımı için Forumdaki yazıları kopyalamayı engelleyici bir kod yazmasını istedim.

Çok başarılı bir sistem arkadaşlar. Yapay Zeka'ya ne isterseniz sorabilirsiniz. Ucu açık bir sistem..
Çok farklı ve çok başarılı bulduğum için sizlerle paylaşmak istedim. Kesinlikle Deneyin..
Yapay Zeka'yı kullanmak için :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İlerde kesinlikle ücretli olur..