Özgür
ADMİN
Sen orasını düşünme o kadar . Ayrica listeye almayı unutmuş arkadaş çıkıp çıkmayacağın belli bile değil 220 kişi katılmış yüzde 22 çıkma şansın var ona rağmen telafi ederiz ekletiriz demisim. Telafi bugün olcak demedim neyin davasindasin biz üzülmesin kimse diye ugrasiyorsak telafi etcez diyorsak bekliceksin ayrıca sponsorlara yatırım yapın diye burada kimseye zorlama yapmadık isterseniz yapmayın da yatırım. Yatırımınıza ihtiyacımız yok forumu actigimdan beri bunu söylüyoruz sizin yatırımınıza ihtiyacımız yok biz bu forumu dostluk olsun herkese faydamız olsun diye açtıkHersey karsılıklıdır dostun. Kim kime her gun istedigini veriyor. Öyle bol keseden atmak kolay. O zaman karsılıksız çıkar 1k dağıt foruma unutanda en adi insandır! Ben sponsor olduklari sitelere foruma faydamız olsun diye yatirim yapiyorsam forumda benim arkamda duracak! Listeye ismimiz eklenmiyor gozden kaçmış diye saygi duyuyuruz. Telafi edilecek diyor telafi edilmiyor, Hepsini gectim özelden mesaj atiyoruz iplemiyor ki, yarin bir gün sponsorla sikinti yaşasak arkamizda arkamizda nasil duracaklar?