524-525 giriyoruz bakıyoruz benim mesajlarımı söylüyor, benim anlamadığım bu arkadaşım benimle tam olarak sıkıntısı nedir ? Bir hafta önce burada sohbette biriyle konuşuyoruz rol açalım diye sen de bu konuşmaları görüyorsun bu konuşmaların üzerine gidip rol açıyorsun bile bile, sonra biz rol açınca kendi rolüne bu nedir kardeşim ya ben ne zaman acsam biri bir şey açıyor bi daha açmam etkinlik diyorsun, sonra da yok onlar bu inceliklerden ne anlasınlar Yok bilmem ne diye atip tutuyorsunuz, ya sen zaten bizim roll acacgimizi bile bile gidip açtın o rollu. simdi de ben kimseye sataşmıyorum artık bıktım bir daha gelmeyeceğim diyorsun ya böyle bir şey var mı arkadaşlar benim seninle bir düşmanlığım yok benim seninle bir sıkıntım yok ben sadece seninle arama mesafe koymuşum benim sana ne zararım var kardeşim ben seninle arama mesafe koymuşum sadece başka hiçbir sıkıntı yok sen ne diye benim sınırlarımda geziyorsun amacın ne. benim hiç kimseyle sıkıntım yok sadece arama mesafe koyduğum insanlar var buraya bir şey yazıyorsam da kimseyle bir ilgisi yok çoluk çocuk diyorsunuz bizim en ufak bir lafımızı üzerinize alınıyorsunuz beni bu şekildeki polemiklerin içine sokmayın kardeşim bak ben tekrar söylüyorum size ben bazı arkadaşlarla arama sadece mesafe koydum kimseyle bir sıkıntım yok bana böyle babanızı öldürmüşüm gibi düşmancasına davranmayı bırakın beni bak tekrar tekrar söylüyorum bak tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar söylüyorum beni hiçbir polemiğin içine çekmeyin